top of page
nytin_edited_edited.png

Vores team

_D3_4920-Edit_edited.jpg

TINA

Tina er indehaver af Novum Hair.

Tina har været selvstændig siden 2007, hvor hun i 13 år var en del af kæden Trend of Hair. I 2019 gik hun selv og åbnede Novum H
air.
Hun går meget op i at holde sig opdateret via kurser i både ind og udland. 
Det er vigtigt for Tina, at kunden får en god oplevelse, føler at der bliver lyttet til deres ønsker, og at den rigtige vejledning bliver givet.

 

isak_edited.jpg

Isak Moric

Isak startede i salonen i januar 2024, men frisør faget er 
ikke helt nyt for ham. Da han kommer fra en frisør familie, hvor han i en tidlig alder har haft en saks i hånden. Isak har stor interesse for faget. Samtidig med at han er meget kundeminded. Så glæd dig til at møde ham.

428A0037-Edit_edited_edited.jpg

Andrea

Andrea startede som elev i januar 2021.  

Hun er smilende, imødekommende og klar på en masse udfordringer i salonen. Hun har deltaget i flere kurser, og har stor interesse i at dygtiggøre sig indenfor frisørfaget. Andrea vil glæde sig til at tage imod dig og give dig en god oplevelse i Novum Hair.

_D3_4849_edited_edited.jpg

Nanna

Nanna er selvstændig i Novum Hair.

Nanna er udannet frisør hos Novum Hair og bestod sin svendeprøve med bronzemedalje. Hun har stor interesse for seneste trends og elsker at dygtiggøre sig via kurser.

_D3_4906_edited.jpg

STINE

Stine Bui er selvstændig i Novum Hair.

Stine er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager på mange kurser i ind og udland.


Hun arbejder som underviser for andre frisører. Stine underviser i klip, farve, opsætninger og makeup og som freelance på forskellige reklamebureauer som stylist.

Novum_Hair_Louise_Hansen-093_edited_edit

Louise

Louise Hansen er selvstændig i Novum Hair 

Anja_edited.jpg

Anja

Anja Juhl Vadstrøm er selvstændig i <novum Hair

bottom of page