Persondatapolitik FOR VIP KUNDER

For at du kan indgå aftale med os i Novum Hair´s VIP-kundeklub, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • CPR nr. 

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mail adresse

  • Bankoplysninger

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at melde dig ind i Novum Hair´s VIP kundeklub.

Personoplysningerne registreres hos Novum Hair og i Nets A/S og opbevares indtil dit medlemskab ophører. Vi sletter alle dine oplysninger hos Nets straks og senest 2 måneder efter dit ophør som medlem. Herefter opbevarer vi dine oplysninger hos administrationen i Novum Hair indtil 31.5. året efter din udmeldelse af hensyn til revision, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores salon, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

De medarbejdere, som administrerer Novum Hair´s VIP kundeklub har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

”Betalingsservice Web” hos Nets opbevarer og transmitterer kundeoplysninger via en krypteret SSL forbindelse.

Oplysninger afgivet til Novum Hair´s VIP-kundeklub videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Novum Hair har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Novum Hair via e-mail (tina@novumhair.dk).

Kontakt

 

 

 

Overgade 14

5000 Odense

Tlf. 25608513

Mail: kontakt@novumhair.dk

Cvr 30567706

Følg os på Facebook

  • Facebook

Følg os på Instagram

  • Instagram

Åbningstider

Mandag  8:30 - 19:00

Tirsdag   8:30 - 17:30

Onsdag   8:30 - 19:00

Torsdag  8:30 - 19:00

Fredag    8:30 - 17:30

Lørdag    8:00 - 14:00

Søndag  Lukket

Copyright © 2019 novumhair.dk

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon